Ingyenes laptop diagnosztika

I

Elromlott a laptopja, és természetesen szeretné tudni, mennyibe kerül a javítása? Végtére is, ha a javítás túl drága, akkor érdemes elgondolkodni egy új laptop vásárlásán. Vagy halassza el a javításokat, hogy ez a költségtétel beleférjen a költségvetésébe.

Néha a műhelyek csak térítés ellenében diagnosztizálják a laptopokat. És nyilvánvaló, hogy nem akarja megtudni, hogy a laptopok javítása nem praktikus, és még pénzt sem akar fizetni érte.

Szervizközpontunk teljesen ingyenesen végzi a diagnosztikát. Nagyon gyakran már az átvétel során is kiderül, hogy milyen meghibásodásokra lehet számítani a laptop viselkedése alapján. Egyes meghibásodások egészen sajátos módon jelentkeznek. A merevlemez vagy a processzor hőmérséklete speciális tesztprogramokkal ellenőrizhető.

A részletesebb diagnózis érdekében a laptopot hagyni kell egy vagy két napig. Felhívjuk Önt, és tájékoztatjuk, melyik csomópont hibás, mennyi ideig tart a javítás, valamint a javítás költségét.

Bármikor beleegyezhet a javításba, vagy visszautasíthatja azt.

Azt kell érteni, hogy az alaplap meghibásodása esetén a diagnosztika eredménye a hibás csomópont azonosítása (például a processzor tápáramköre vagy a készenléti áramkör vagy a töltőáramkör), és hogy ne azonosítson minden egyes hibás ellenállást vagy tranzisztort, mivel ezekben a láncokban az összes hibás elektronikus alkatrész észlelése 99%-ban javítást jelent.

Megjegyzés hozzáadása

Свежие комментарии